Testking 70-355 Questions are updated and all 70-355 answers are verified by experts. Once you have completely prepared with our 70-355 exam prep kits you will be ready for the real 70-355 exam without a problem. We have Up to date Microsoft 70-355 dumps study guide. PASSED 70-355 First attempt! Here What I Did.

Q1. You need to create a storyboard for a Universal Windows Platform (UWP) app that you are designing.

For which application does Microsoft provide design templates for UWP apps?

A. Microsoft Publisher

B. Microsoft PowerPoint

C. Adobe Photoshop

D. Microsoft Sway

Answer: B

Explanation:

You can bring your ideas to life with storyboard shapes, text, animation, and all the other features that PowerPoint Storyboarding provides. Open Power Point Storyboarding and start with a blank slide. You should see the Storyboarding ribbon and Storyboard Shapes library.

References:https://msdn.microsoft.com/en-us/library/hh409276(v=vs.120).aspx


Q2. You are developing a cross-platform app by using Microsoft Visual Studio 2015. The app will be available to Windows, Android, and iOS devices.

You need to gather usage telemetry for the app across all three platforms. What should you use?

A. Code Coverage

B. Diagnostic Tools

C. IntelliTrace

D. Application Insights

Correct 

Answer:

Explanation:

Application Insights works by adding an SDK into your app, which sends telemetry to the Azure portal. Application Insights support iOS, Android, and Windows apps, J2EE and ASP.NET web applications, and WCF services.

References:

https://azure.microsoft.com/en-us/documentation/articles/app-insights-get-started/


Q3. DRAG DROP

You plan to use Microsoft Visual Studio Online for version control.

You need to identify which actions must be performed before you can use Visual Studio Online for version control.

Which three actions should you perform in sequence? To answer, move the appropriate actions from the list of actions to the answer area and arrange them in the correct order.

Select and Place:

Answer:

Explanation:

Box 1: Create a Microsoft Account

Box 2: Create a Visual Studio Online account. 

Box 3: Create a team Project in Visual Studio

Connect to Visual Studio Team Services

You can use a Microsoft account to create a Visual Studio Online account (Team Services account). After you create your Team Services account, create your first team project. There you set which type of version control you will use: either Team Foundation Server Control or Git.

Note: Create your first team project

1. If you haven't already, sign in to your Team Services account (http://{youraccount}.visualstudio.com).

1a. If you haven't already, create a Microsoft account.

1b. Sign in to Visual Studio Team Services with your Microsoft account (for example, @outlook.com or @hotmail.com). 

1c. Give your account a memorable name. Then choose your version control provider to manage your code.

1d. Confirm your account's location.

2. Name your team project. Select a process template to manage your work. Then choose your version control provider.

Here's how to choose your version control:

Git: Work in a decentralized version control system that provides lightweight branches and a good experience when working offline.

Team Foundation Version Control (TFVC): Work in a centralized version control system that provides a good experience, even with a massive codebase.

3. Connect and share your code from Visual Studio, Eclipse, or Xcode.

References:

https://www.visualstudio.com/get-started/setup/connect-to-visual-studio-online-vs#connectvs


Q4. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app that will display a list of contacts.

When the app loads, it will display the alphabet and provide users with the ability to zoom in on a letter to display all of the contacts whose name starts with that letter. The app will use a SemanticZoom control.

You need to identify which event you must use in the app. Which event should you identify?

A. ViewChangeStarted

B. Loaded

C. Tapped

D. ManipulationStarted

Correct 

Answer:

Explanation:

TheSemanticZoom.ViewChangeStarted eventoccurs when a view change is requested.

Incorrect:

Not B: Loaded occurs when a FrameworkElement has been constructed and added to the object tree, and is ready for interaction. Not C: Tapped occurs when an otherwise unhandled Tap interaction occurs over the hit test area of this element.

Not D: ManipulationStarted represents that the manipulation recognition logic has detected pointer movement.


Q5. Your company has a private GitHub repository.

A new developer needs to make a change to a project in the repository. What should the developer do first?

A. Create a new local branch of the repository.

B. Create a new remote branch of the repository.

C. Commit the remote repository.

D. Clone the repository locally.

Answer: D

Explanation:

With distributed version control systems like Git, if you want to make a change to a project you copy the whole repository to your own system. You make your changes on your local copy, then you “check in” the changes to the central server.

References:

http://techcrunch.com/2012/07/14/what-exactly-is-github-anyway/


Q6. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app. In MainPage.xaml, you have the following markup.

You need to create an event handler for the app. How should you complete the code? To answer, drag the appropriate code elements to the correct targets. Each element may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer:

Explanation:

Example: Peer-to-peer navigation between two pages

private void HyperlinkButton_Click(object sender, RoutedEventArgs e)

{

this.Frame.Navigate(typeof(Page2),    name.Text);

}

References:

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/mt465735.aspx


Q7. DRAG DROP

You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app.

The app will display a text box named TextBox1 and a button named Button2.

If a user types in the text box, you need to ensure that the box is resized dynamically based on the size of the text. The buttons must always remain to the right of the text box and must always remain aligned.

How should you complete the code? To answer, drag the appropriate code elements to the correct targets. Each element may be used once, more than once, or not at all. You may need to drag the split bar between panes or scroll to view content.

Select and Place:

Answer:

Explanation:

The new RelativePanel implements a style of layout that is defined by the relationships between its child elements. It's intended for use in creating app layouts that can adapt to changes in screen resolution.

Example:

<RelativePanel>

<TextBox x:Name="textBox1" Text="textbox" Margin="5"/>

<Button x:Name="blueButton" Margin="5" Background="LightBlue" Content="ButtonRight" RelativePanel.RightOf="textBox1"/>

<Button x:Name="orangeButton" Margin="5" Background="Orange" Content="ButtonBelow" RelativePanel.RightOf="textBox1" RelativePanel.Below="blueButton"/>

</RelativePanel>

References: https://msdn.microsoft.com/library/windows/apps/dn894631.aspx#device_families


Q8. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app. The application architecture uses the Model-View-ViewModel (MVVM) pattern.

You are designing a form to add new contacts to the app. The form contains an input field named LastName and a Save button. You need to ensure that when LastName is empty, the Save button is disabled.

What should you use?

A. On the Save button, change the IsDefaulted property and the IsDefault property.

B. Use an InputType enumeration that has a Command member.

C. Use a CommandBinding object that contains a CanExecute event.

D. On the Save button, change the IsSealed value.

Correct 

Answer:

Explanation:

The CommandBinding.CanExecute event occurs when the command associated with this CommandBinding initiates a check to determine whether the command can be executed on the command target.

References:

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.input.commandbinding.canexecute(v=vs.110).aspx


Q9. You are developing a Universal Windows Platform (UWP) app that will support two displays. The primary display will have a maximum resolution of 1080 p. The secondary display will support a maximum resolution of 4 К and will not support interactivity.

Your need to ensure that the app can use the full resolution of each display.

What is the best approach to achieve the goal? More than one answer choice may achieve the goal. Select the BEST answer.

A. Set the AutoSizeMode property for the app.

B. Enable multiple display support by using the ApplicationView API.

C. Enable multiple display support by using the ProjectionManager API.

D. Set the AutoScaleMode property for the app.

Correct 

Answer:

Explanation:

Projection manager lets you project a separate window of your app on another screen.

When the second window is for display only, not for interaction then it is recommended that you use the projection manager.

References:

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/apps/dn495078.aspx


Q10. HOTSPOT

You are designing a Universal Windows Platform (UWP) app that will access external data sources. The data sources have the following requirements:

The data must be stored in a relational database. 

The data sources must be stored in a public cloud. 

The app must not connect directly to the database.

The app must access the data sources by using HTTP verbs.

You need to identify the appropriate data storage type and the appropriate method to use to access the data sources. What should you identify? To answer, select the appropriate options in the answer area.

Hot Area:

Answer:

Explanation:

Microsoft Azure SQL database is a relationaldatabase-as-a-servicein the cloud.

Through the .NET Web API you can access relational database through HTTP verbs..Net’s Web API is an easy way to implement a RESTful web service using all of the goodness that the .net framework provides.REST stands for ‘Representational State Transfer’ and it is an architectural pattern for creating an API that uses HTTP as its underlying communication method.

Incorrect:

Not: Microsoft AzureDocumentDB

DocumentDB is a NoSQL(not relational)document database for big data solutions handling JSON data that require easy scaling and high availability.

Not: Microsoft Azure Table storage

Azure Table storage is a service that stores unstructured NoSQL(not relational)data in the cloud.