100% Correct of 1z0 052 pdf practice exam materials and samples for Oracle certification for client, Real Success Guaranteed with Updated oracle database 11g administration i 1z0 052 pdf dumps vce Materials. 100% PASS Oracle Database 11g: Administration I exam Today!

Q11. View the Exhibit to examine the output produced by the following query at three different times since the database instance started and has experienced workloads of different capacities:

SQL> SELECT substr(component, 0, 10) COMP, current_size CS, user_specified_size US

FROM v$memory_dynamic_components

WHERE current_size!=0;

What do you infer from this?

Exhibit:

A. The database instance is running with manual PGA management.

B. The database instance is running with manual shared memory management.

C. The database instance has the MEMORY_TARGET value set to a nonzero value.

D. All sessions are connected to the database instance in dedicated mode, and no RMAN or parallel query operations have been performed.

Answer: C


Q12. You execute a command to resize a data file, sales.dbf, of size 200 MB in your database:

ALTER DATABASE DATAFILE '/remorse/sales.dbf' RESIZE 150M;

Which statement is true about this command?

A. The command must be issued in MOUNT state.

B. The command succeeds only if the data file is offline.

C. The command must be issued when the database is in the archivelog mode.

D. The command succeeds if no extent in the tablespace is currently allocated above the 150 MB boundary of the file.

Answer: D


Q13. You want to move all objects of the APPS user in the test database to the DB_USR schema of the production database. Which option of IMPDP would you use to accomplish this task?

A. FULL

B. SCHEMAS

C. TRANSFORM

D. REMAP_SCHEMA

E. REMAP_TABLESPACE

Answer: D


Q14. You executed the following command to perform a backup of the USERS tablespace:

SQL> ALTER TABLESPACE users BEGIN BACKUP;

ALTER TABLESPACE users BEGIN BACKUP

*

ERROR at line 1:

ORA-01123: cannot start online backup; media recovery not enabled

What could be the reason for this error?

A. The MTTR Advisor is disabled.

B. The database is in NOARCHIVELOG mode.

C. The tablespace is already in backup mode.

D. The Flash Recovery Area is not configured.

Answer: B


Q15. View Exhibit1 and Exhibit2 to examine the current memory allocation and parameter settings, respectively. Why are advisors not available for the shared pool and the buffer cache?

A. because the DB_CACHE_ADVICE parameter is set to OFF

B. because Automatic Memory Management (AMM) is disabled for the database instance

C. because Automatic Shared Memory Management (ASMM) is enabled for the database instance

D. because the values for the DB_CACHE_SIZE and SHARED_POOL_SIZE parameters were not set initially

Answer: C


Q16. Examine the following output:

Which two statements about the above index are true? (Choose two.)

A. It is ignored by the query optimizer.

B. It is not used while the index is being rebuilt.

C. The index cannot be rebuilt, and has to be re-created.

D. The index is automatically rebuilt when used the next time.

Answer: AB


Q17. The instance abnormally terminates because of a power outage.

Which statement is true about redo log files during instance recovery?

A. Inactive and current redo log files are required to accomplish recovery

B. Online and archived redo files are required to accomplish instance recovery

C. All redo log entries after the last checkpoint are applied from redo log files to data files

D. All redo log entries recorded in the current log file until the checkpoint position are applied to data files

Answer: C


Q18. You are managing an Oracle Database 11g database. You want to ensure the recovery of the database to the point of failure. Which configuration will you do to accomplish the task?

A. Multiplex all database files.

B. Configure the Flash Recovery Area.

C. Configure the database instance for ARCHIVELOG mode.

D. Configure the FAST_START_MTTR_TARGET initialization parameter.

Answer: C


Q19. Which three statements are true about logical structures of the Oracle database? (Choose three.)

A. Each segment contains one or more extents.

B. Multiple tablespaces can share a single data file.

C. A data block is the smallest unit of input/output (I/O) in data files.

D. It is possible to have tablespaces of different block sizes in a database.

E. Each data block in the database always corresponds to one operating system block.

Answer: ACD


Q20. Which two statements are true about checkpointing? (Choose two.)

A. The checkpoint frequency decreases with the smaller redo log file size.

B. It ensures that all committed data is written to the data files during normal shutdown.

C. The frequent full checkpoint in a database can cause the overall degradation of the database performance.

D. It prompts the Checkpoint (CKPT) process to write data to the data files and redo information to the online redo log files.

Answer: BC