Want to know Examcollection 1V0-621 Exam practice test features? Want to lear more about VMware VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization certification experience? Study Printable VMware 1V0-621 answers to Renewal 1V0-621 questions at Examcollection. Gat a success with an absolute guarantee to pass VMware 1V0-621 (VMware Certified Associate 6 – Data Center Virtualization) test on your first attempt.

Q11. Which tab in the vSphere Web Client allows you to view the state of CPU and memory components for an ESXi Host?

A. Hardware Status

B. Configuration Status

C. Cluster Status

D. Resource Allocation Status 

Answer: A


Q12. What is the network technology used by VMware Software-Defined Data Centers to virtualize network resources?

A.NSX

B vC|oud Networking and Security

C. EVOSDDC

D. vSphere Network 1/0 Control 

Answer: A


Q13. What are two advantages of implementing Data Center Virtualization? (Choose two.)

A. Unified resource management

B. Automated provisioning

C. Automated Disaster Recovery

D. Unified application management 

Answer: AB


Q14. Which three prerequisites are needed to use the VMware Remote Console? (Choose three.)

A. Virtual machine is powered on

B. Network IP Configured.

C. VMware Tools installed.

D. Guest Operating System installed

E. VMware Tools installation ISO attached. 

Answer: ABC


Q15. An operator is searching for all virtual machines with the text SQL in the name and a Guest OS type of Windows Server 2012 Datacenter Edition R2 Which is the minimum search type that can be used to meet this requirement, and what results will be SUIP plied?

A. A Simple Search, which will show all results.

B. An Advanced Search, which will show only results that the operator has permissions to view.

C. An Advanced Search, which will show all results.

D. A Simple Search, which will show only results that the operator has permissions to view. 

Answer: B


Q16. What are the two features of vShpere that help address the availability challenges that organizations face? (Choose two.)

A. Snapshots

B. vSphere Data protection

C. High Availability

D. Fault Tolerance. 

Answer: CD


Q17. Which two storage virtualization technologies can be used to mitigate the effects of latency during peak load periods? (Choose two.)

A. Storage 1/0 Control

B. Virtua|SAN

C. Virtual Volumes

D. Storage Distributed Resource Scheduler 

Answer: AD


Q18. What three types of objects can a Quick Filter be used to display? (Choose three)

A. Resource Pools

B. Clusters

C. Virtual Switches

D. Virtual machines

E. Datastores 

Answer: BDE


Q19. Which two are challenges that could be resolved by implementing data center visualization? (Choose two.)

A. The IT department allocates 60% of its budget to maintain server infrastructure.

B. An organization's physical sewer infrastructure averages 30% utilization

C. The IT department is reporting increased security threats at the sewer level.

D. An organization's physical sewer infrastructure is approaching 90% utilization. 

Answer: AD


Q20. What does Distributed Power Management (DPM) do when workloads increase during peak times?

A. Migrates virtual machines to hosts to balance power consumption

B. Brings powered-down hosts back online

C. Brings powered-down virtual machines back online

D. Adds additional resources to DPM-enabled clusters to handle workload 

Answer: D